Termeni si Conditii

DEFINITII

Termenii folositi in continuare, daca nu rezulta altfel din context, au urmatorul inteles:

Vanzator: S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L.  cu sediul social in Dimieni, comuna Tunari, str. Tunari - Balotesti nr. 1E, judet Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/5271/2021, avand cod unic de inregistrare fiscala RO44803893, cont IBAN RO05BTRLRONCRT0614778001, deschis la Banca Transilvania - sucursala Pipera, cu datele de contact: email: office@integralcasa.ro, telefon: 0746196900.

Magazin online: https://www.integralcasa.ro este un website care permite Vanzatorului sa listeze anumite Bunuri si Servicii pe care Cumparatorul le poate achizitiona in urma incheierii unui Contract la distanta.

Cumparator Cosumator: orice persoana fizica care, prin inregistrarea unei comenzi online pe acest site web, actioneaza in alte scopuri decat cele specifice activitatii sale comerciale sau profesionale, avand, potrivit legii calitatea de consumator. (denumit in continuare "Cumparatorul")

Cumparatorul Profesionist: orice persoana fizica sau juridica, precum si orice alta entitate care prin inregistrarea unei comenzi online pe acest site web, actioneaza in scopurile specifice activitatii sale comerciale sau profesionale, neavand potrivit legii calitatea de consumator. (denumit in continuare "Cumparator profesionist")

Cont: sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail și o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul acestuia in site. Cumparatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Bunuri si Servicii: orice produs sau serviciu listat pe website, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a incheierii Contractului la distanta.

Comanda: document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Comanda confirmata: Comanda efectuata prin intermediul Magazinului online de catre un Cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la Comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L.

Contract la distanta : reprezinta contractul incheiat intre Cumparator si Vanzator prin intermediul website-ului, in urma plasarii unei Comenzi si a confirmarii acesteia, avand ca obiect achizitionarea Produselor si Servicilor prezentate in cadrul Magazinului online.

Document: prezentii Termeni si Conditii


TERMENI SI CONDITII GENERALE

Acesti Termeni si Conditii se aplica tuturor raporturilor desfasurate intre Cumparator si Vanzator, in special atunci cand navigati si utilizati website-ul sau cand plasati o Comanda cu privire la Bunurile si Serviciile noastre.

Astfel, in masura in care navigati si utilizati website-ul sau in masura in care plasati o Comanda referitoare la Bunurile si Serviciile oferite prin intermediul Magazninului online, intelegeti si acceptati ca raportul dintre Cumparator si Vanzator va fi supus acestor Termeni si Conditii.

Acesti Termeni si Conditii cuprind drepturile si obligatiile parților in urma incheierii Contractului la distanta dintre Vanzator si Cumparator prin intermediul Magazinului online al Vanzatorului.

In cazul in care nu sunteti de accord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam, sa nu mai utilizati Magazinul online si sa nu plasati vreo Comanda.

Prin plasarea unei Comenzi, Cumparatorul isi exprima acordul ca informatiile furnizate catre S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse, respectiv pentru efectuarea Comenzilor.

Totodata prin utilizarea Magazinului online sau prin plasarea unei Comenzi declarati ca indepliniti conditiile legale pentru emiterea unui consimtamant valabil si ca nu exista niciun alt impediment legal care sa va impiedice in incheierea prezentului Contract la distanta. Vanzatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care informatiile furnizate de catre Cumparator nu sunt corecte.

Relatiile juridice dintre Vanzator si Cumparator care nu sunt in mod expres stipulate in acesti Termeni si Conditii sunt guvernate de prevederile in vigoare ale art. 1650 si urmatoarele din legea nr. 287/2009 privind Codul Civil, cu modficarile si completarile ulterioare, Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor si legislatia aferenta, cu modificarile si completarile ulterioare.

Prezentii Termeni si Conditii nu se aplica tranzactiilor in care Cumparatorul Profesionist intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la Vanzator. Acest tip de tranzactii sunt guvernate de reglementarile legale generale privind contractele de vanzare cumparare.

 

BUNURI SI SERVICII

Principalele caracteristici ale Bunurilor, impreuna cu pretul acestora, eventualele reduceri promotionale, disponibilitatea in stoc si costul de livrare sunt mentionate in paginile de prezentare ale acestora sau pe pagina de plasare a Comenzii. In cazul in care doriti informatii suplimentare despre Bunurile comercializate in cadrul Magazinului online ne puteti contacta la adresa de email: office@integralcasa.ro sau la numarul de telefon: 0746196900.

S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. va depune toate eforturile ca informatiile publicate in cadrul Magazinului online, inclusiv descrierea produselor si a servicilor, precum si preturile listate, sa fie corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face si greseli. In asemenea situatii, Vanzatorul incearca sa remedieze toate informatiile eronate in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care greseala respectiva influenteaza Comanda dumneavoastra, Vanzatorul va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va posibilitatea modificarii sau anularii acesteia.

Bunurile vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca Vanzatorul sa nu poata livra Comanda. De asemenea, S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. isi rezerva dreptul de a retrage orice Bun de la livrare in orice moment. In situatii de acest gen, singura responsabilitate a Vanzatorului fata de Cumparator este de a rambursa suma integrala pentru Bunurile respective pe care nu le poate furniza.

S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. depune toate eforturile pentru a livra Bunurile in cel mult 30 de zile lucratoare dupa confirmarea Comenzii, insa pot exista situatii in care Bunurile nu vor fi disponibile la furnizor pentru o perioada mai lunga de 30 de zile, sau situatii cand Bunurile se realizeaza pe comanda si productia acestora poate depasi intervalul mentionat. In asemenea situatii Vanzatorul va anunta Cumparatorul asupra timpului estimativ de livrare, dar si a modificarii acestuia cand este cazul. Mentionam ca toate informatiile cu privire la livrare oferite de S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. (website,telefon,email) sunt doar cu titlu estimativ si, de aceea, pot varia de la caz la caz.

Cumparatorul trebuie sa aiba in vedere ca Bunurile pot fi diferite in realitate fata de cum sunt prezentate in fotografiile din cadrul Magazinului online si ca imaginile de pe website au doar rol ilustrativ/orientativ. Culorile Bunurilor, astfel cum sunt prezentate pe website, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv setarea culorilor monitorului dumneavoastra. De asemenea, dimensiunea si forma Bunului poate fi diferita fata de cum apare in imaginile de prezentare si de aceea Cumparatorul are responsabilitatea sa verifice specificatiile tehnice ale acestuia din sectiunea de descriere a produsului.

S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in mod liber si cu respectarea prevederilor legale, preturile si ofertele speciale practicate. Ofertele (inclusiv reducerile, cupoanele de discount și vanzarile promotionale) sunt aplicabile in limita stocului disponibil sau pentru o anumita perioada de timp. Preturile sunt aplicabile in momentul plasarii Comenzii.

Vanzatoul isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale continutului Magazinului online, inclusiv preturile. Preturile fiind aplicabile in momentul plasarii Comenzii.

Toate preturile Bunurilor si Serviciilor sunt prevazute cu TVA inclus.

S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. ia toate masurile ca preturile afisate pe website sa fie corecte. Cu toate acestea, uneori este posibil sa apara anumite erori. In cazul in care Vanzatorul descopera o eroare legata de pretul unui Bun sau Serviciu comandat deja de catre Cumparator, acesta va fi informat cat mai curand posibil despre eroarea produsa. In astfel de situatii, Cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma Comanda la pretul corect, fie de a anula Comanda si a primi suma achitata inapoi. Daca Cumparatorul nu poate fi contactat, intr-un termen rezonabil folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat in timpul procesului de Comanda, Vanzatorul va considera Comanda anulata si va restitui suma achitata Cumpatorului, urmand sa il notifice despre aceasta prin email.

 

COMANDA

Pentru a plasa o Comanda, Cumparatorul este de accord in primul rand cu Bunurile pe care intentioneaza sa le cumpere, metoda de expeditie (conform Termeni si Conditii) si metoda de plata (conform Termeni si Conditii). In continuare, Cumparatorul isi da acordul pentru a plasa o comanda si prin acest lucru, emite o cerere irevocabila de a incheia un Contract la distanta cu Vanzatorul.

Odata inregistrata, Comanda, nu mai poate fi modificata de catre Cumparator. In cazul in care doriti sa modificati/anulati ne puteti contacta telefonic: 0746196900 sau pe email: office@integralcasa.ro


Prin înregistrarea unei Comenzi pe platforma online, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea de plasare a Comenzii primita de catre Cumparator, dupa efectuarea acesteia are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta confirmare se face exclusiv in urma unui contact telefonic.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile care privesc Bunuri si Servicii afisate pe platforma Magazinului online care prezinta preturi eronate din cauza unor erori tehnice, cu consecinta restituirii intregii sume platite de Cumparator.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si Serviciilor din Comanda. Daca acesta modifica cantitatea de Bunuri si  Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului in momentul efectuarii Comenzii . Vanzatorul va returna suma platita pentru produsele care nu pot fi furnizate in termen de 14 zile calendaristice de la confirmarea modificarii/anularii Comenzii.

 

CONTRACTUL LA DISTANTA

Vanzatorul are obligatia sa accepte Comanda Cumparatorului, cu exceptia situatiei in care Comanda respectiva contravine acestor Termeni si Conditii sau a situatiei in care Vanzatorul are un motiv specific sa considere ca Cumparatorul va incalca Contractul la distanta.

Contractul la distanta dintre Vanzator si Cumparator se considera incheiat in momentul notificarii de expediere a Comenzii.

Cumparatorul care doreste sa plaseze o comanda in cadrul Magazinului online trebuie sa fie major, sa aiba o adresa de email activa si un numar de telefon valabil la care sa poata fi contactat cu usurinta.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula Comanda plasata de Cumparator, in oricare din urmatoarele cazuri:

-Daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L.

-Cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta

-Plata efectuata prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuata in 48 de ore

- Livrarea prin curier nu a fost posibila (ex. Cumparatorul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea Bunurilor cumparate)

- Daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil);

In cazul Comenzilor achitate electronic Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, cum ar fi de exemplu comisioanele de operatiune, comisioane de conversie valutara (in cazul in care plata nu se face in lei) aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Intreaga responsabilitate este a Cumparatorului iar eventualele litigii vor fi solutionate intre acesta si banca emitenta a cardului.

 

PLATA

Preturile afisate pe platforma Magazinului online sunt exprimate in Lei si includ TVA.

TVA-ul se aplica la valoarea legala de la data plasarii comenzilor.

Preturile Bunurilor afisate pe website exclud costurile de livrare si costurile altor servicii optionale.

S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. ofera urmatoarele metode de plata:

  • PLATA IN SISTEM RAMBURS - in limita a 3000 RON
  • Plata online cu card bancar - procesator plati EuPlatesc.ro
  • Transfer bancar (in termen de 48 de ore din momentul plasarii comenzii)
  • Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi (carduri emise de Banca Transilvania, Alpha Bank, Garanti BBVA sau First Bank) - pana la 6 RATE

 

LIVRAREA


S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

Costul transportului este de 20 RON pentru toate comenzile.

Livrarea se face in 1-2 zile lucratoare pentru produsele care se afla in stocul nostru din Romania. Termenul de livrare de 1-2 zile lucratoare este mentionat si in pagina produselor respective.

Pentru celelalte produse care se afla in stocul furnizorului sau care se vor realiza pe comanda, termenul estimativ de livrare este mentionat in pagina fiecărui produs.

Vanzatorul se va asigura ca produsele vor fi ambalate corespunzator pentru a le mentine in cele mai bune conditii pe toata durata transportului. De asemenea se va asigura ca persoanele responsabile de curierat vor fi instiintate de existenta produselor fragile iar coletele vor fi etichetate corespunzator.

Livrarea se face prin curier la adresa mentionata de catre Cumparator in formularul de Comanda.

In cazul in care Cumparatorul solicita o metoda de livrare diferita, acesta va suporta toate riscurile in legatura cu metoda de livrare respectiva, inclusiv toate costurile suplimentare generate de utilizarea metodei de livrare alese.

Bunurile sunt expediate in momentul in care sunt trimise catre adresa Cumparatorului.

 

DREPTURI SI OBLIGATII

Vanzatorul are obligatia de a livra Cumparatorului Bunurile comandate la pretul de achizitie convenit si Cumparatorul are obligatia de a achita Bunurile si de a le primi.

Cumparatorul este obligat sa furnizeze in momentul plasarii Comenzii informatii adevarate si corecte.

Pentru solutionarea amiabila a reclamatiilor, Cumparatorul poate contacta Vanzatorul la adresa de email: office@integralcasa.ro

 

TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Cumparatorul obtine drepturi de proprietate asupra bunurilor cumparate la primirea acestora. In momentul respectiv, riscul privind deteriorarea sau prierderea este, de asemenea, transferat Cumparatorului.

La livrarea coletului, documentul care confirma executarea corespunzatoare a livrarii trebuie sa fie semnat de catre Cumparator. Prin acesta nu va fi afectat in nici un fel dreptul legal al Cumparatorului de a notifica ulterior S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. in cazul in care constata un defect sau orice alta lipsa de conformitate a Bunurilor. Refuzul de semnare a documentului de livrare reprezinta refuzul de acceptare a Bunurilor.

Inainte de receptionarea Bunurilor de la transportator, Cumparatorul are obligatia de a verifica daca ambalajul este intact si de a notifica imediat transportatorul in legatura cu orice defect.

In cazul in care ambalajul prezinta defecte, Vanzatorul recomanda Cumparatorului sa refuze receptia Bunurilor de la transportator si sa anunte Vanzatorul despre acest fapt. Prin semnarea de primire, Cumparatorul confirma ca ambalajul Bunurilor este intact.

Orice reclamatii privind defectele Bunurilor, livrarea de alte Bunuri decat cele comandate etc., care nu au fost semnalate la receptia bunurilor de la transportator, vor fi semnalate de catre Cumparator imediat dupa identificarea lor, dar nu mai tarziu de 48 de ore de la receptia Bunurilor. Vanzatorul va fi tinut raspunzator pentru pagubele cauzate Bunurilor in timpul tranportului doar in situatia in care Cumparatorul reclama astfel de pagube imediat in conformitate cu prevederile prezentilor Termeni si Conditii.

In situatia in care, din orice fel de motive Cumparatorul nu receptioneaza Bunurile in momentul livrarii initiale stabilite a acestora si Bunurile trebuie livrate in mod repetat, Cumparatorul are obligatia de a suporta toate costurile ocazionate de livrarile repetate.

 

RETURUL BUNURILOR


Daca Cumparatorul suspecteaza ca Bunurile au suferit deteriorari in timpul transportului, are obligatia sa contacteze Vanzatorul in maxim 48 de ore de la livrarea acestora, la adresa de e-mail: office@integralcasa.ro, atasand poze atat cu coletul cat si cu produsul deteriorat.


DREPT DE RETUR IN 14 ZILE

Daca Cumparatorul suspecteaza ca Bunurile au suferit deteriorari in timpul transportului, are obligatia sa contacteze Vanzatorul in maxim 48 de ore de la livrarea acestora, la adresa de e-mail: office@integralcasa.ro, atasand poze atat cu coletul cat si cu produsul deteriorat.


DREPT DE RETUR IN 14 ZILE

Potrivit art. 9 alin. 1 din OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor sau a ultimului produs. PFA-urile și persoanele juridice neavand calitatea de consumator nu beneficiază de dreptul de retur.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceiasi stare in care au fost primite, sa nu prezinte urme de uzura, sa aiba toate componentele si accesorile cu care au venit (inclusiv fisa tehnica si eticheta produsului).

In cazul in care Cumparatorul a achizionat mai multe Bunuri de acelasi fel si doreste returnarea acestora din motive personale, ci nu pentru ca sunt defecte, nu se accepta returul acestora daca a fost desigilat/dezambalat mai mult de unul. Returul celorlalte Bunuri se accepta doar daca nu au fost desigilate/dezambalate.

Cumparatorul are obligatia de a informa Vanzatorul cu privire la cererea de retur prin transmiterea unei notificari la adresa de e-mail: office@integralcasa.ro, care sa contina numarul comenzii, denumirea si codul de produs al Bunurilor care se doresc a fi returnate. Cererea de retur trebuie sa includa si poze ale produsului pentru a vedea starea in care se afla acesta.

Departamentul de retur va analiza cererea si va reveni cu o notificare pe e-mail privind acceptul sau respingerea acesteia in termen de 48 de ore. Daca cererea este acceptata, Cumparatorul va trimite Bunurile impreuna cu toate componentele si accesorile inapoi la Vanzator printr-un serviciu de curierat rapid, in ambalajul original intact si nedeteriorat asa cum a fost primit. Costul transportului va fi suportat de catre Cumparator. Bunurile se vor returna la adresa: str. Tunari - Balotesti nr. 1E, RO-077181 Dimieni, jud. Ilfov

Dupa receptionarea Bunurilor de catre Vanzator, acesta va verifica toate Bunurile returnate pentru a vedea daca sunt in conditiile in care au fost trimise si in cazul in care Bunurile sunt conforme, va rambursa contravaloarea Bunurilor returnate in termen de maxim 14 zile de la receptie. Toate sumele aferente Bunurilor returnate se ramburseaza prin transfer bancar in contul din care s-a realizat plata in momentul achizitiei sau in contul furnizat de catre Cumparator in cazul platilor ramburs.

Orice semnalare a unor defecte de fabricatie trebuie facuta in termen de maxim 14 zile de la primirea coletelor. Defectele survenite in urma utilizarii: lovituri, zgarieturi, probleme aparute din cauza umiditatii sau caldurii excesive, etc., nu pot face obiectul unei reclamatii.


Cumparatorul ia la cunostinta, in conformitate cu art. 16 lit. c din OUG 34/2014, ca nu se poate retrage din Contractul la distanta in cazul in care bunurile livrate au fost confectionate la comanda, dupa specificatile Cumparatorului.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTE PERSONAL

Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. se realizeaza in conformitate cu Politica de confidentialitate si Politica de cookies disponibile in cadrul Magazinului online.GARANTII

Toate Bunurile comercializate in cadrul website-ului nostru beneficiaza de conditii de garantii conforme legislatiei in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor.


DECLINAREA DE RASPUNDERE

S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. nu isi asuma nicio raspundere cu privire la modalitatea in care Cumparatorul utilizeaza Magazinul online, Bunurile sau Serviciile. Vanzatorul nu garanteaza niciun rezultat cu privire la utilizarea Magazinului online, Bunurilor sau a Serviciilor.

De asemenea, S.C. INTEGRAL CASA EXCLUSIVE S.R.L. nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionalitatea Magazinului online, din cauza diverselor probleme tehnice ce pot aparea. Cumparatorul intelege si accepta ca Vanzatorul nu poate fi tinut raspunzator in cazul in care nu poate accesa Magazinul online in anumite perioade de timp.

Cumparatorul intelege si accepta ca valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Vanzator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor este limitata la valoarea sumei incasate de Vanzator pentru acel Bun sau Serviciu.

In cazul unor prejudicii cauzate de Bunurile cu defecte, Cumparatorul intelege si accepta ca repararea daunelor acestora se realizeaza potrivit Legii nr. 240/2004 privind raspunderea producatorilor pentru pagubele generate de produsele cu defecte.


SOLUTIONAREA RECLAMATILOR

In cazul in care aveti reclamatii cu privire la Bunurile si Serviciile Vanzatorului sau in legatura cu Vanzatorul le puteti trimite la adresa de e-mail: office@integralcasa.ro.

Dupa primirea reclamatiei, Vanzatorul urmeaza sa va furnizeze un raspuns in cel mai scurt timp prosibil, de preferat nu mai tarziu de 30 de zile.

In masura in care, pentru solutionarea reclamatiei, este necesar mai mult timp, Vanzatorul va informa Cumparatorul in acest sens.

Prezentul Contract la distanta este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecătoresti romane competente.


PREVEDERI FINALE

Limba de comunicare dintre Vanzator si Cumparator si limba in care este incheiat Contractul la distanta este limba romana. Toate Contractele la distanta incheiate sunt arhivate electronic de catre Vanzator si nu sunt disponibile tertilor.

In cazul in care orice prevedere a Termenilor si Conditilor devine, din orice motiv, nula sau inaplicabila, restul Termenilor si Conditilor vor ramane neafectate.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii dupa cum considera necesar. In cazul in care, dupa efectuarea acestor modificari, nu sunteti de accord cu noul continut, va rugam sa nu mai utilizati Magazinul online.