Top 3 cele mai bune tipuri de corpuri de iluminat INTEGRAL CASA

Top 3 cele mai bune tipuri de corpuri de iluminat INTEGRAL CASA

Există diferite tipuri de corpuri de iluminat pe care le poți folosi pentru a-ți ilumina casa. Fiecare dintre ele vine cu propriul set de beneficii și dezavantaje, așa că este important să îl alegi pe cel potrivit nevoilor tale. Trei dintre cele mai bune tipuri de corpuri de iluminat, și anume, corpurile de iluminat de podea, de perete sau de tavan, sunt disponibile într-o varietate de modele și stiluri pe INTEGRAL CASA, și sunt ideale pentru obținerea unui sistem de iluminat inteligent și elegant.

 

Corpuri de iluminat de podea – perfecte pentru crearea unei lumini de focus

 

Corpurile de iluminat pentru podea sunt concepute pentru a sta pe pardoseală și au, de obicei, o bază plată cu o formă circulară sau dreptunghiular. Poți alege corpuri de iluminat de podea precum un lampadar auriu Lollipop Maxlight sau lampadar modern alb minimalist formă liniară Mantra Torch, în funcție de preferințe. Ambele modele sunt perfecte pentru a adăuga un plus de lumină într-o cameră de zi sau într-un dormitor.

 Top 3 cele mai bune tipuri de corpuri de iluminat

Corpuri de iluminat de perete – ideale pentru un iluminat de accent

 

Corpurile de iluminat de perete sunt similare cu corpurile de iluminat montate pe tavan, cu excepția faptului că sunt concepute pentru a fi atașate la perete în loc de tavan. Sunt excelente pentru a adăuga lumină pe holuri, scări și intrări. Alege corpuri de iluminat de perete tip aplice cilindrice din metal, pentru un aspect modern sau aplică perete modernă neagră minimalistă liniară pentru un aspect minimalist, curat.

 Top 3 cele mai bune tipuri de corpuri de iluminat

Corpuri de iluminat de tavan – excelente pentru un iluminat general

 

Corpurile de iluminat pentru tavan sunt concepute pentru a fi montate pe tavan și sunt excelente pentru a oferi lumină în întreaga încăpere. Corpurile de iluminat montate în tavan pot fi fie încastrate, fie suspendate. Corpurile de iluminat încastrate sunt ideale pentru încăperile în care nu interferează cu priveliștea. Cele suspendate sunt vizibile din toate unghiurile, ceea ce le face ideale pentru băi sau dormitoare. În magazinul online INTEGRAL CASA vei descoperi o gamă largă de corpuri de iluminat pentru tavan, de la lustre moderne, clasice, la modele rustice, plafoniere sau pendule minimaliste.

 

Corpuri de iluminat la super ofertă – o modalitate potrivită pentru a îmbunătăți aspectul casei

 

Dacă ești în căutarea unei schimbări spectaculoase în decorul casei, atunci ar trebui să iei în considerare adăugarea unor corpuri de iluminat la super ofertă. Vei găsi corpuri de iluminat care pot condimenta cu adevărat orice cameră din locuința ta, indiferent că stilul adoptat este unul tradițional, rustic, modern, scandinav sau industrial ori minimalist.

 

INTEGRAL CASA – alegerea potrivită pentru casa ta

 

Dorești ca sistemul tău de iluminat să fie unul care să atragă atenția, dar care să ofere suficientă lumină? Dacă da, poți lua în considerare corpurile de iluminat INTEGRAL CASA. Colecția de corpuri de iluminat din magazinul online poate face cu adevărat ca locuința ta să iasă în evidență. Acestea nu sunt doar elegante, ci și foarte eficiente, astfel încât să economisești lunar la factura de energie electrică.

 


 

Top 3 cele mai bune tipuri de corpuri de iluminat

Top 3 cele mai bune tipuri de corpuri de iluminat INTEGRAL CASA. Corpuri de iluminat de podea. Corpuri de iluminat de perete. Corpuri de iluminat de tavan. Corpuri de iluminat la super oferta. INTEGRAL CASA - magazin online care ofera o gama variata de corpuri de iluminat, cu design unic si calitate garantata la preturi accesibile: lustre, plafoniere, pendule, aplice perete, veioze, lampadare, spoturi, benzi led si articole de iluminat exterior. Comanda acum corpuri de iluminat interior pentru a beneficia de transport gratuit si livrare rapida din stoc! Promotia de AZI: Veioza Bubble Maxlight Negru -T0047! Iti oferim SI super reduceri de pana la 20% la comanda din magazinul nostru online. Nu stii ce sa alegi? Apeleaza-ne ACUM sau scrie un mesaj pe WhatsApp la 0746196900!
Taguri:

Comentarii