INTEGRAL CASA – Alege corpuri de iluminat care vor aduce o notă de clasă în casa ta

INTEGRAL CASA – Alege corpuri de iluminat care vor aduce o notă de clasă în casa ta

Corpurile de iluminat sunt perfecte pentru a adăuga o notă de clasă oricărei locuințe. Acestea sunt concepute pentru a scoate în evidență frumusețea unei încăperi, asigurând în același timp o iluminare amplă a spațiului. Există diferite tipuri de corpuri de iluminat ce pot fi alese, inclusiv candelabre, pendule, lămpi de masă, aplice de perete. Fiecare tip de corp de iluminat folosește un design și un stil unic și fiecare tip oferă propriul set de beneficii. Selectează corpul de iluminat potrivit pentru fiecare încăpere a casei tale, pentru a obține un decor inedit.

 

Corpuri de iluminat baie – spoturi și plafoniere estetice și funcționale

 

Corpurile de iluminat pentru baie sunt un element necesar pentru a crea un iluminat adecvat. Tipul de corpuri de iluminat pentru baie pe care îl alegi va depinde de nevoile tale personale și de stilul general al băi. Poți alege o combinație de corpuri de iluminat baie, inclusiv spoturi, plafoniere, precum și iluminat sub dulap. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a controla cantitatea de lumină din cameră și de a crea un aspect mai măgulitor.


Corpuri de iluminat care vor aduce o nota de clasa

 

Corpuri de iluminat hol – pendule și aplice atemporale

 

Corpurile de iluminat pentru hol pot fi funcționale, elegante și pot oferi iluminatul necesar pentru sarcini. Optează pentru corpuri de iluminat hol de tipul pendulelor și aplicelor cu un design atemporal și creează un iluminat de accent pentru a ilumina zona de intrare în casă. 

Corpuri de iluminat living – candelabre elegante și lustre cu stil

 

Corpurile de iluminat pentru living sunt o alegere populară pentru mulți proprietari de locuințe, deoarece sunt ușor de utilizat și arată grozav în orice cameră. Acestea vin într-o varietate de stiluri și culori, astfel încât poți găsi unul care să se potrivească personalității și decorului casei tale. În timp ce anumite persoane aleg corpuri de iluminat living de tipul candelabrelor din cristal elegante, alții se îndreaptă către lustre din metal, pentru un aspect cu stil. 

Corpuri de iluminat cu LED-uri pentru dormitor

 

Corpurile de iluminat cu LED nu sunt doar rentabile, ci oferă o mulțime de beneficii pentru mediul înconjurător și pentru casa ta. Acestea nu emit raze UV dăunătoare, durează mai mult decât becurile cu incandescență și consumă mai puțină energie. De asemenea, sunt capabile să producă culori care nu pot fi obținute cu niciun alt bec. Sunt disponibile mai multe opțiuni de culori, inclusiv alb cald, alb rece și culori de accent. Poți găsi corpuri de iluminat la oferta ce utilizează becuri LED pentru a contura designul casei după bunul plac.

 

Corpuri de iluminat moderne, inteligente, luxoase – selectează modelele preferate din portofoliul INTEGRAL CASA

 

Corpurile de iluminat sunt o necesitate pentru orice cameră. INTEGRAL CASA dispune de o vastă colecție de corpuri de iluminat, cu atât de multe tipuri și stiluri diferite din care poți alege. Fie că ai nevoie de un corp de iluminat simplu, tradițional sau de o versiune mai modernă pentru un spațiu de locuit cu concept deschis, există un corp de iluminat perfect pentru nevoile fiecăruia. Alege corpuri de iluminat cu un design potrivit, pentru a adăuga o notă unică și specială oricărei încăperi.

 


 

Corpuri de iluminat care vor aduce o nota de clasa

INTEGRAL CASA – Alege care vor aduce o nota de clasa in casa ta. Corpuri de iluminat baie. Corpuri de iluminat hol. Corpuri de iluminat living. Corpuri de iluminat la oferta. INTEGRAL CASA - magazin online care ofera o gama variata de corpuri de iluminat, cu design unic si calitate garantata la preturi accesibile: lustre, plafoniere, pendule, aplice perete, veioze, lampadare, spoturi, benzi led si articole de iluminat exterior. Comanda acum pentru a beneficia de transport gratuit si livrare rapida din stoc! Promotia de AZI: plafoniera aurie Maytoni Dallas -12G! Iti oferim SI super reduceri de pana la 20% la comanda din magazinul nostru online. Nu stii ce sa alegi? Apeleaza-ne ACUM sau scrie un mesaj pe WhatsApp la 0746196900!

 

Taguri:

Comentarii